Privacybeleid

 Privacy Beleid van Creawerk

Creawerk respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Creawerk zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaal gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.Wij maken geen gebruik van nieuwsbrieven en zullen uw gegevens hier dus niet voor gebruiken.

Wij maken gebruik van SISOW als u een betaling met Ideal laat verwerken. Zij zullen uw gegevens ook niet anders gebruik dan alleen voor de betaling van uw bestelling.

Uw e-mail adres zal nooit voor commerciĆ«le doeleinden worden gebruikt en alleen gebruikt worden om eenmalig een bevestiging te sturen. Verder e-mail contact heeft alleen betrekking op uw opdracht. Alle mailberichten worden via onze internet provider verzonden worden.

U hoeft bij Creawerk om te bestellen geen account aan te maken.

Voor het verzenden van uw pakketpost verzendingen maken wij gebruik van MyParcel welke onderdeel is van PostNl. Verder maken wij geen gebruik van koeriersdiensten voor het verzenden van uw bestelling.

De facturatie wordt in zijn geheel door Creawerk zelf verricht en wordt dus niet uitbesteed aan derden. De persoonlijke gegevens worden 8 jaar bewaard om te voldoen aan overheidsvoorschriften.

Als we ons bewust worden van een inbreuk op de beveiliging, waarbij persoonlijke gegevens geopenbaard zijn, zullen wij binnen 72 uur maatregelen nemen en de personen van wie persoonlijke gegevens zijn geopenbaard onverwijld op de hoogt brengen via hun geregistreerde e-mailadres.